Gymnastiek Vereniging O.S.O. Tricht
 

De laatste nieuwsbrief

Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van OSO met informatie over de komende activiteiten.


 Donatie:
Zaterdag 28 september hebben wij tijdens burendag een cheque van 300,- euro in ontvangst mogen nemen van Elfdorpenspel Tricht. Er was een bedrag overgebleven van het Elfdorpenspel en dit is verdeeld over verenigingen en activiteiten binnen Tricht. Wij bedanken de organisatie van het Elfdorpenspel voor deze gulle gift. We zijn momenteel een goede bestemming voor het geld aan het bedenken.
Pepernotenactie:
De bestellijsten voor de jaarlijkse pepernotenactie zijn op woensdag 9 oktober en 16 oktober jl. uitgedeeld. Heb je nog geen formulier dan kun je het downloaden van onze website www.osotricht.nl. De opbrengst van de pepernotenactie is bestemd voor de vereniging.
De lijsten en het geld mogen op woensdag 30 oktober a.s. om 15.00 en 17.00 uur in de kleedkamer bij het aanwezige bestuurslid ingeleverd worden.                                                          Lukt het je niet om de pepernotenactielijsten en het geld die dag op de gym in te leveren, dan kun je het op 28 of 29 oktober bij Marieke Vorstenbosch op de Lingedijk 25 in de brievenbus doen.
De bestelde pepernoten worden in week 46 ( tussen 11 en 15 november a.s.) afgeleverd.
Pietengym:
Wij hebben bij Sinterklaas een verzoek ingediend of er weer een aantal Pieten naar de gym komen. Zij zijn uitgenodigd voor woensdag 4 december a.s. Komen jullie dan ook? 
Tijdens de Pietengym zijn de lestijden als volgt aangepast:
15.30- 16.30 uur peuters/ kleuters en kinderen uit groep 3 en 4 basisschool: Jullie mogen deze dag verkleed komen en willen jullie oefencadeautjes meenemen??
17.00- 18.00 uur kinderen uit groep 5 t/m 8 basisschool en voortgezet onderwijs.
Van 20.00- 21.00 is er conditie-uur. De reguliere lessen vervallen deze dag.
Kijkles:
Woensdag 29 januari 2020 is er een kijkles voor ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. Op deze dag laten alle kinderen tijdens hun eigen gymles zien wat ze kunnen, dus u bent bij deze van harte welkom om te komen kijken.
Bestuur gymnastiekvereniging O.S.O. Tricht                                                                                     Oktober 2019