Gymnastiek Vereniging O.S.O. Tricht
 

De laatste nieuwsbrief


Beste Leden,


Jubileum feest O.S.O. Tricht

Op zaterdag 6 november bestaat Gymnastiek Vereniging O.S.O. Tricht 45 jaar! Om dit te vieren zijn alle kinderen deze middag van harte welkom op ons jubileumfeest. We vullen de gymzaal met o.a. een geweldige stormbaan. Let op: het is geen reguliere gymles dus kinderen moeten worden begeleid door bijvoorbeeld hun ouders. De bar van het Dorpshuis is open dus haal een drankje en vier gezellig mee. Introducés zijn van harte welkom!

zaterdag 6 november
14:00-15:30 uur Peuters en kleuters
15:30-17:00 uur Groep 3 t/m 8

Hopelijk zien we jullie dan!

We zoeken een schminker - kan jij kinderen een leuk ander gezicht geven en heb je tijd op zaterdagmiddag 6 november? Stuur dan even een mailtje naar Limke Kwakkel (limkekwakkel[@]gmail.com).  

Kledingvoorschriften gymlessen

Voor peuters en groep 1 gelden er tijdens de gymlessen geen kledingvoorschriften. Vanaf groep 2 zijn de kledingvoorschriften aangepast: zowel voor meisjes als jongens is het belangrijk dat ze gymkleding (korte broek of legging met shirt) dragen die niet te los zit. Dit betekent dus geen rokjes of tutu's. Gymschoenen met een stroeve rubberen zool zodat ze niet uit kunnen glijden.

Meisjes mogen uiteraard ook een gympak dragen, maar dit hoeft niet. Bijvoorbeeld het Korenblauwe verenigingspakje, te koop bij “De Jager” in Geldermalsen. Lang haar goed vastzetten.

Agenda komende weken

woensdag 27 oktober 15.00 en 17.00 uur - inleveren pepernotenlijsten in kleedkamer

zaterdag 6 november 14.00 en 15.30 uur - jubileum feest

week 46 - bestelde pepernoten worden bij je thuis afgeleverd

woensdag 1 december - Pietengym (nadere info volgt)


Nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur een mailtje aan nieuwsbrief[@]osotricht.nl en we voegen je toe aan de lijst.